Hijyenik Kurban Makro'dan

Hijyenik Kurban Makro

Kurban pazarlarını gezmeye fırsatı olmayanlar için Makro, hem sağlıklı hem de her bütçeye uygun büyük ve küçükbaş kurbanlık satışlarına başladı. Bu imkândan yaralanmak isteyen Kırıkkale mağazasına başvurması halinde sunulan alternatiflerden yararlanabilec

BAYRAMA AZ BİR ZAMAN KALA VATANDAŞLAR KURBANLIK PAZARLARINA AKIN ETMEYE BAŞLADI.

Hijyenik Kurban Makro’dan

Kurban pazarlarını gezmeye fırsatı olmayanlar için Makro, hem sağlıklı hem de her bütçeye uygun büyük ve küçükbaş kurbanlık satışlarına başladı. Bu imkândan yaralanmak isteyen Kırıkkale mağazasına başvurması halinde sunulan alternatiflerden yararlanabilecekler.

SATIŞLAR DÜNDEN İTİBAREN BAŞLADI

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban kesmek isteyenler bütçelerine uygun kurbanlıklar bulmak için kurban pazarlarını gezmeye fırsatı olmayanlar için Makro Market, hem sağlıklı hem de her bütçeye uygun büyük ve küçükbaş kurbanlık satışlarına başladı. 5 yıldır kurban kesim hizmeti sunan Makro bu yılda aynı hizmeti vermeye devam ediyor. Makro`da Kıvırcık cinsi küçükbaş kurbanlıkların kilogramı 14,90 TL`den, Karaman cinsi küçükbaş paketli sanal kurbanlıklar adet olarak 685 TL ve Kıvırcık cinsi küçükbaş paketli kurbanlıkları 785 TL`den; büyükbaş kurbanlıklar ise kilogramı 14,90 TL`den alıcı buluyor.

BADECE BAŞVURMANIZ YETERLİ

Türkiye`nin marketi Makro, bayram öncesi yoğun çalışan, zaman problemi yaşayan müşterilerine özel; Ankara ve Kırıkkale mağazalarında kurban satış imkânı sunuyor. Kendilerine en yakın Makro mağazalarına giderek talep formu dolduran müşteriler, kurbanlar için talepte bulunabiliyor. Makro müşterileri, İslami şartlara uygun olarak kesilen kurbanlarını Makro Mağazaları`ndan bayramın 2. günü paketlenmiş şekilde özel kutularında teslim alabiliyor.

"İSLAMİ VE HİJYENİK KESİM"

Makro, 20 dönümlük arazi üzerine kurulan, yüzlerce büyükbaş ve küçükbaş hayvan kapasitesine sahip kurban satış ve kesim tesisinde kurbanlıkları küspesiz özel besi ile besliyor. Veteriner hekim kontrolünden geçen kurbanlıklar İslami ve hijyenik koşullara uygun olarak kesiliyor. Makro, il ve ilçe tarım müdürlüklerince düzenli olarak denetlenen tesislerinde müşterilerin bayram öncesi kurbanlıkları görebilecekleri alanlar oluşturuyor. Bu alanlarda müşteriler, kurbanlıklarını seçiyor, işaretliyor ve alınan randevu saatinde kesimlerini uzman eller tarafından gerçekleştiriliyor. Makro müşterileri, satın aldıkları kurbanları kesim tarihine kadar özel bakıcı ve veteriner hekim kontrolünün yapıldığı Makro Kurban Satış ve Kesim Alanı`na emanet edebilme imkânı da buluyor.



İLHAT
25.09.2014 21:24:58
GEÇEN YIL KÜÇÜKBAŞ TANESİ 650 VE 550 İDİ. BU YIL TANESİ ORTALAMA 900 TL. FİYATLARI ÇOK YÜKSELMİŞ. 4 SEDİR MAKRO DA KESTİRİYORDUM. BU SENE FİYATLARI YÜKSEK OLDUGU İÇİN MAKROYU TERCİH ETMİYORUM.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü